Srbijanska pjevačica
64

Teya Dora pozirajući u halterima prikupila komplimente brojnih fanova

I. S.
Foto: Instagram/iamteyadora
Foto: Instagram/iamteyadora
Teya Dora, predstavnica Srbije na ovogodišnjem Eurosongu u Malmeu, privukla je pažnju pratitelja atraktivnim izdanjem.

Pozirala je u izrezanoj haljini i halterima. Riječ je o kreaciji srbijanske dizajnerice Gale Borović. U komentarima su uslijedili samo komplimenti.

"Jake boje su pun pogodak", "Ličiš na Arwen iz Gospodara prstenova", "Izgledaš predivno", "Ona bukvalno nije s ove planete", neki su od njih.

Kao što je poznato, ona će na Eurosongu izvesti pjesmu "Lila Ramonda".

Pažnju svjetske publike je privukla još prošle godine zahvaljujući pjesmi "Džanum", koja je bila peta na Spotify listi 50 najslušanijih na svijetu. Džanum je riječ koja potiče iz turskog jezika i znači "dušo moja" ili "srce moje".

"Ne znam baš da li je bilo momenata kada sam mislim da nema izlaza, ali... Dok sam radila na pjesmi 'Džanum', moj tata se razbolio, jako teško i iznenadno. Čovjek je generalno bio veoma jak, pozitivan i aktivan. Nije se očekivalo da će se razboljeti na način na koji se razbolio. Jako ubrzo je umro. Ja sam pazila na njega, bio je kod mene i čuvala sam ga taj period, koji je bio veoma kratak. To se desilo u tom periodu kad sam pisala pjesmu, tako da, to je bilo nešto onako meni najteže do sad u životu što sam doživjela", izjavila je nedavno.

Ova srbijanska pjevačica rođena je 1992. u Boru. Kao mala se preselila u Beograd, gdje je završila osnovnu i Srednju muzičku školu Vojislav Vučković. Studije je nastavila u Americi na Muzičkom koledžu Berklee.