Lijepa Mostarka
2.9k

Takmičenje u Turskoj: Predstavnica BiH Ana Bavrka Miss New World za 2017. godinu

Klix.ba
Na izboru za Miss New World koji se sinoć održao u turskoj Antalyi pobijedila je predstavnica Bosne i Hercegovine Ana Bavrka iz Mostara.

Lijepa Mostarka je televizijska prezenterka, model te licencirana fitness i zumba instruktorica. Pobijedila je u konkurenciji od 20 djevojaka.

Takmičenje u ljepoti za Miss novog svijeta održano je od 15. do 21. maja u Avantgarde Resort hotelu, a učestvovao je veliki broj umjetnika iz cijelog svijeta. Održavani su koncerti, utrke te različite vrste takmičenja ljepote.

"#InstaNarode hvala vam za podršku, kompliment, kritiku, čak i loš komentar. U svakom slučaju, večeras je finalna večer, ja ću se potruditi da ovu malu zemlju Bosnu i Hercegovinu (iako na lenti fali Hercegovina, ali nećemo im zamjeriti) predstavim u najboljem svjetlu, kao što sam i radila prethodnih dana. Zvuči otrcano, ali nije važna pobjeda, meni je važno da sam uživala ovdje svakog trenutka, upoznala tako dobre ljude te upoznala čari Turske. Let's go! Teşekkür ederim", napisala je Ana na Instagramu prije početka takmičenja.