Prepoznajete li sličnost?
42

Sydney Sweeney u pripijenoj haljini podsjetila na izdanje Julije Roberts, nosila nakit od 75.000 dolara

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Sydney Sweeney na dodjeli GLAAD Media nagrada u Los Angelesu svojim izdanjem podsjetila je na ono Julie Roberts u filmu "My Best Friend’s Wedding", a usput je nosila i nakit u vrijednosti od skoro 75 hiljada dolara.

Ovog četvrtka glumica se pojavila noseći blijedoplavu Miu Miu haljinu koja djeluje da je bila inspirisana haljinom Julije Roberts u filmu iz 1997. godine "My Best Friend’s Wedding".

Glumica iz serije "Euphoria" blistala je u uskoj blijedoplavoj satenskoj haljini sa trakom cirkona oko dekoltea koja je bila vrlo slična ljubičastoj kreaciji koju je Roberts nosila u filmu.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Sweeney je još jednom naglasila svoju novu bob frizuru oblikujući je u lagane talase, a cjelokupnom izgledu dodala je nekoliko komada nakita čija je vrijednost skoro 75.000 dolara.

Julia Roberts u filmu
Julia Roberts u filmu "My Best Friend's Wedding"

Imala je dijamantne naušnice od 45.000 dolara, kao i dijamantnu ogrlicu od 14.000 dolara. Dodala je pet dijamantnih prstenova - prsten Brilliant Earth Aurora (1.190 dolara), prsten Lina baguette (4.590 dolara), Prsm prsten (3.690 dolara) i prsten Logan Hollowell od 995 dolara .

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

I dok rijetko nosi svoj zaručnički prsten, ovaj put je nosila i ovaj komad nakita čija je cijena 3.690 dolara.

Sweeney je otkrila da je "My Best Friend’s Wedding" bio njen omiljeni film u intervjuu za Deadline u decembru 2023. tokom premijere filma "Anyone But You", a fanovi su brzo istaknuli sličnosti njene haljine s GLAAD dodjele s Julijinim izdanjem u spomenutom filmu.