Koja vam je omiljena?
27

Sve frizure Jennifer Aniston: Od legendarne "Rachel" do šiški iz filma "Horrible Bosses"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumica Jennifer Aniston na svom Instagram profilu objavila je fotogaleriju koja predstavlja svojevrsnu retrospekciju njenih omiljenih frizura kroz vrijeme. Tu su se našle fotografije kratke stepenaste frizure iz "Prijatelja" s početka 90-ih, kao i dugi plavi uvojci kakve nosi danas.

Fotografije koje je Aniston objavila bile su dio videosnimka objavljenog kao reel na Instagramu profilu "LolaVie" brenda. "LolaVie" je zapravo marka proizvoda za njegu kose u vlasništvu glumice, a pokrenuta je prošlog mjeseca.

"Odaberi svog igrača", napisala je Jennifer u opisu fotografija, a mnogi fanovi istakli su za najbolje one iz perioda kada je tumačila lik Rachel u "Prijateljima".

Još jedna frizura iz tog perioda jesu pletenice iz filma "Picture Perfect" koji je izašao 1997. godine, a glumica je tumačila lik Kate Mosley.

Također, tu je i napola podignuti rep iz filma "Rock Star" kombinovan sa ukrasima u kosi i šljokicama na licu, kao i izdanje sa šiškama iz filma "Horrible Bosses" iz 2016. godine.

I u filmu "Marley & Me" glumica nosi šiške, ali ovaj put duže i razdvojene tako da uokviruju lice, a i ta fotografija našla se među odabranima.

Dugi uvojci koje trenutno nosi mogu se vidjeti i na fotografiji iz filma "Just Go With It" gdje je tumačila ulogu Katherine Murphy.