Moda i ljepota
0

Sutra modna revija modne kuće Bellissima

Sarajevo-x.com
Modna kuća Bellissima, povodom otvaranja ekskluzivnog butika Bellissima Designer`s Line, upriličit će modnu reviju u četvrtak, 06.03.2008. u 19 sati u zgradi Poslovnog centra UNITIC, objavili su za medije organizatori revije.

U novom izložbeno-prodajnom objektu, osim ekskluzivnih unikatnih modela za svečane prilike modne kuće Bellissima, u ponudi su i modeli renomiranih bh. dizajnerki Amne Kunovac-Zekić, Jasne Hadžimehmedović-Bekrić, Emine Husedžinović i Ate Omerbašić.

Modna kuća Bellissima je prvi bh. modni brend u oblasti tekstilne i modne industrije. Modeli ove modne kuće su namijenjeni prvenstveno mladim, urbanim i uspješnim ženama.

Od 1997. godine, od kada postoji Bellissima, kontinuirano se razvija prateći svjetske modne trendove, a od 2006. ova modna kuća počinje sarađivati sa mladim i obrazovanim modnim kreatorima.

Cilj modne kuće Bellissima je učvrstiti svoju poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine te proširiti proizvodno-distribucijske kapacitete. U pripremi je 5 miliona konvertibilnih maraka vrijedna investicija izgradnje poslovne zgrade modne kuće Bellissima u Vogošći. U ovom proizvodno-prodajnom kompleksu na 4.000 kvadratnih metara već 2009. godine bit će otvoreno 150 novih radnih mjesta.