Moda i ljepota
0

Suha i ispucala koža? Preporučujemo BIOmedis Zimski set za njegu kože!

Sponzorirani članak
Suha koža ima nizak nivo masnih izlučevina koji se izlučuje iz masnih ćelija i zbog toga je osjetljivija od normalne kože. Zbog nesposobnosti da sačuva vlagu djeluje isušeno, neprivlačno i iscrpljeno – posebno zimi.

BIOmedis Zimski set sadrži potpuno potpuno prirodnu Peeling masku, Regenerativnu kremu, Uljnu emulziju za njegu tijela i Kremu za ruke te koži vraća svu potrebnu vlagu tokom zimskih mjeseci.

Peeling maska sa zeolitom, morskim algama te bademovim uljem i uljem sjemenki grejpa je također važan korak u čišćenju lica. Maska je namjenjena za dubinsko čišćenje svih slojeva kože, a njezina izrazita mogućnost penetracije u potkožno tkivo regenerira kožu iznutra.

Regenerativna krema je lagana i hidratantna krema prilagođena svim tipovima kože. Uz brojno ljekovito bilje sadrži zeolit i maslinovo ulje. Ova krema je namjenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama jer pojačava mikrocirkulaciju kože i na taj način kroz krv koža dobiva više sastojaka potrebnih za normalno funkcioniranje. Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži nikakve sintetičke dodatke pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože.

Uljna emulzija na bazi zeolita, maslinovog ulja, ulja pšeničnih klica te gingera i gaveza je potpuna hrana i njega za isušenu, dehidriranu i umornu kožu. Uljna emulzija sadrži sve koži potrebne sastojke da bi ona povratila svoj prirodan elasticitet i baršunasti izgled. Svi aktivni, hranjivi sastojci prodiru duboko kroz pore kože u potkožno tkivo i tako pospješuju revitalizaciju svih njezinih slojeva, što će redovitom upotrebom rezultirati pomlađenim i osvježenim izgledom. Ova uljna emulzija ubrzano obnavlja kožni epitel, ublažava mišićnu napetost, a sok korjena gingera pomaže pri izlučivanju toksina na površinu, stoga se preporučuje osim za njegu kože nakon kupanja ili tuširanja također i za masažu cijelog tijela.

Krema za njegu ruku je lagana i hidratantna krema na bazi zeolita, limuna i hrena. Krema se nakon nanošenja brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Zeolit u kremi štiti kožu tijekom dana, a limun i hren pomažu pri uklanjanju pigmentacijskih pjega, stvaraju zaštitni sloj na koži ruku te daju svu potrebnu količinu vitamina i hrane. Visokovrijedna biljna ulja čine kožu mekšom i sjajnijom.

Samo zato jer se radi o 100% prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i apoteka, za Vas smo razvili besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom! Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 032 244 351 ili 063 855 181, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju.