Bio u ulozi voditelja
304

Srbijanski pjevač Voyage na dodjeli nagrada u Beogradu nosio odijelo bh. dizajnera Marka Fehera

N. O.
Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube
Mladi srbijanski reper Voyage sinoć je na dodjeli muzičkih nagrada koja se održala u Beogradu nosio odijelo bosanskohercegovačkog dizajnera Marka Fehera.

Mihajlo Veruović, na regionalnoj muzičkoj sceni poznatiji kao Voyage, mladi je reper iz Srbije, a sinoć je bio u ulozi voditelja dodjele muzičkih nagrada u Beogradu.

Za ovu priliku birao je nekoliko različitih odjevnih kombinacija, a jedna od njih bila je i odijelo koje je kreirao bh. dizajner Marko Feher.

Kako je dress code za drugu večer održavanja MAC dodjele bila bijela boja i njegovo odijelo je u potpunosti bilo u ovoj boji. Reperova stilistkinja Vanja Pantin potvrdila je da su za spomenuti događaj angažovali "najboljeg dizajnera".

Marko Feher jedno je od najprepoznatljivijih imena u modnoj industriji, kako u BiH tako i u regiji, a njegove kreacije mogle su se vidjeti na brojnim poznatim ličnostima. Njegove kolekcije najčešće koketiraju s avangardom i skoro uvijek su društveno osviještene.

Pored upečatljivih odjevnih kombinacija i uloge voditelja, Voyage je sinoć također bio i nagrađen te je osvojio nagradu za najbolju viral numeru, kao i za new age kolaboraciju godine.

Zanimljivo je da se mladi reper pored muzike bavi i glumom, a svoj prvi glumački angažman imao je u seriji "U klinču" koja je predstavljena na prošlogodišnjem Sarajevo Film Festivalu koji je i sam Voyage posjetio zajedno s kolegama.