Biste li ih nosili?
62

Spužva Bob je dobio konkurenciju: Novi modni hit su ogromne žute Crocs čizme od 450 dolara

N. O.
Pjevač Maluma u novim MSCHFxCrocs čizmama (Foto: Instagram)
Pjevač Maluma u novim MSCHFxCrocs čizmama (Foto: Instagram)
Brend MSCHF pronašao je novi način da privuče pažnju nakon predimenzioniranih klaunovskih čizama, a za to je zaslužna saradnja s brendom Crocs koja za rezultat ima velike žute čizme.

Čizme, koje odražavaju MSCHF-ov prethodni hit proizvod, imaju dodatne izrezane otvore za ventilaciju poput Crocs papuča, prvi je nosio muzičar Tommy Cash u prvom redu na Paris Fashion Weeku.

Ovaj komad obuće će biti pušten u prodaju 9. augusta putem 24-satnog izvlačenja po maloprodajnoj cijeni od 450 dolara.

Foto: MSCHF
Foto: MSCHF

Nakon što su crvene klaunovske čizme zaludjele internet, brojne poznate ličnosti fotografirale su su dok su nosili predimenzioniranu obuću koja podsjeća na komade iz crtanih filmova.

Ni novi proizvod MSCHF-a nije promakao slavnima te je tako među prvima Victoria Beckham podijelila fotografiju na kojoj nosi velike žute čizme.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Uz nju Paris Hilton se također pohvalila MSCHF obućom te je uz fotografije na kojima ih nosi poručila: "Učinite ljeto EKSTRA vrućim uz MSCHF Big Yellow Boot". Također, nosio ih je i latino pjevač Maluma.

Na društvenim mrežama mnogi nisu blagonaklono dočekali novi proizvod, a u komentarima su šaljivim porukama ismijali brend pišući da je "Spužva Bob dobio konkurenciju".