Moda i ljepota
22

Sprej pomoću kojeg ćete izgledati lijepo bez obzira na mamurluk

Klix.ba
Velikom broju ljudi dobro je poznat osjećaj razočarenja i šoka kada se ujutro pogledaju u ogledalo nakon što su noć prije popili previše vina. Koža je zbog dehidracije suha i bez sjaja i nema pudera i rumenila koji to ne mogu prekriti. No, mogao bi pomoći sprej za mamurluk.

Too Faced je američka kompanija koja ima svoje poslovnice širom svijeta, a njihov najnoviji proizvod uskoro bi se trebao naći u prodaji. Riječ je o spreju Hangover 3in1.

Suosnivač kompanije i kreativni direktor Jerrod Blandino objavio je fotografiju spreja na Instagramu. Sprej će biti dodatak kremi Hangover Replenishing Face koja osvježava dehidriranu kožu dajući joj svjež i zdrav izgled. I krema i sprej sadrže kokosovu vodu i druge probiotičke sastojke koji djelujući zajedno koži daju sjaj i elastičnost te pomažu hidrataciji.

S obzirom na štetu koju izaziva alkohol sprej bi se obavezno trebao naći među sadržajem u vašoj torbi i tako ćete ujutro izgledati svježe i lijepo bez obzira na to gdje provedete noć. No, najbolji način da kožu učinite ljepšom jeste da pijete vodu i dovoljno jedete.