Majčinim stopama
0

Slavna Heidi Klum s kćerkom krasi naslovnicu Voguea

E. Sk.
Slavna njemačka manekenka i model Heidi Klum sa svojom šesnaestogodišnjom kćerkom Leni krasi naslovnicu modnog časopisa Vogue.

Nakon što su se za svijet manekenstva odlučile Kaia Gerber, kćerka Cindy Crawford, te Lila-Grace, kćerka Kate Moss, sada je to učinila i Leni, kćerka Heidi Klum.

"Bilo je samo pitanje vremena kad ću se okušati u manekenskom poslu. Prvu ponudu sam dobila kad sam imala samo 12 ili 13 godina i to od marke odjeće koju volim da nosim. Molila sam mamu da mi dozvoli, ali nije bilo šanse. Sada shvatam da bi to bilo previše rano", rekla je Leni o svojim interesovanjima za modnu industriju.

Naslovna stranica Voguea uslijedila je samo sedam dana nakon što se voditeljica emisije "Amerika ima talent" našalila kako je njena šesnaestogodišnja kćerka zainteresovana za manekenstvo.

"Sada je dovoljno odrasla za to. Uvijek sam mislila da je previše mlada. Također smo odlučili da djecu držimo daleko od očiju javnosti", kazala je Heidi u jednom od intervjua.

Mama i kćerka su zajedno snimile svoju prvu naslovnicu, a svi dijele mišljenje kako lijepa tinejdžerica liči na mamu koja svojom ljepotom može zasjeniti i puno mlađe kolegice.

"Sigurna sam da te tek čekaju uzbudljive stvari. Vogue je najbolji način da počneš karijeru o kojoj maštaš. Pa čak i ako mi je malo teško pustiti te u ovaj svijet, uvijek ću napraviti sve da budeš sretna i da ti se snovi ostvare. Ponosna sam što sam ti mama", poručila je Heidi Klum svojoj kćerki putem društvenih mreža.