Zabava u Los Angelesu
31

Slavna američka glumica zablistala u kreaciji modnih dizajnerica iz Sarajeva

I. S.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Američka glumica Rachael Harris je na Women In Film gala zabavi u teatru Dolby u Los Angelesu zablistala u kreaciji Kaftan studija iz Sarajeva.

Nosila je korzet i dugu suknju. Izgled je upotpunila uvijenom frizurom i štiklama. Poznata je po ulogama u serijama "Lucifer", "Suit", "Desperate Housewives", "Diary of a WImpy Kid", "CSI: Crime Scene Investigation", "Monk", "The Office" itd.

Na spomenutoj gala zabavi su prisustvovale i brojne druge dame iz svijeta filma, među kojima su: Jane Fonda, Eva Longoria, America Ferrera i Lily Tomlin.

Kaftan studio su osnovale sestre Emina Hodžić Adilović i Nermina Hodžić. Postalo je nemoguće zamisliti crveni tepih Sarajevo Film Festivala bez njihovih odjevnih kombinacija. One osvajaju i srca žena širom svijeta.

Neke od poznatih ličnosti koje su također nosile Kaftan su: Grace Caroline Currey, Tori Spelling, Shay Rudolph, Carmit Bachar, Keana Marie itd.

"Sama činjenica da postoji mjesto kao sto je Kaftan studio je potvrda da je moguće živjeti i raditi u modnoj branši i državi Bosni i Hercegovini. Rad i profesionalni pristup poslu je za mene najbolja inspiracija. Naravno, potrebno je puno ulaganja, odricanja, svakodnevnog učenja i rada na samom sebi da bi se došlo do dobrih rezulatata. Međutim, pošten rad i upornost se uvijek isplate", rekla je Emina ranije u intervjuu za Klix.ba.