Elegantno izdanje
166

Severina za ročište odabrala modnu kombinaciju vrijednu više od 7.000 dolara

I. S.
Foto: Pixsell/Robert Anić
Foto: Pixsell/Robert Anić
Severina se na ročištu u Općinskom sudu u Zagrebu pojavila u elegantnoj odjevnoj kombinaciji vrijednoj više od 7.000 dolara.
Naime, pjevačica je odabrala komplet modnog brenda Self-portrait čija je cijena 670 dolara. Dugmad su ukrašena dijamantima. Također se odlučila za Christian Dior štikle vrijedne 1.185 dolara.

Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, blago uvijenom frizurom i Chanel torbicom od 5.338 dolara.

Foto: Pixsell/Robert Anić
Foto: Pixsell/Robert Anić

Kao što je poznato, Državno odvjetništvo Republike Hrvatske (DORH) je optužilo Severinu za nametljivo ponašanje prema Gordani Buljan Flander, bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba te Ljiljani Klinger, direktorici Osnovne škole Matije Gupca u koju ide njen sin Aleksandar. DORH od suda traži da osudi Severinu na uslovnu kaznu od 10 mjeseci s trogodišnjim rokom kušnje.

Severina je na svom Instagram profilu objavila snimak svog emotivnog obraćanja prisutnim novinarima nakon ročišta.

"Ja očito nisam našla svoju 'radost' da rješava moje probleme, a kažu da sam 'lipa'. Ja tako 'lipa i moćna' vucaram se po sudovima 11 godina i sustav boli briga. Naše dijete nije jedino - ovo je problem cijelog sustava. P. S. Nikad ne bih išla u kafić gdje 'radosti' obitavaju, mjesta gdje se petlja i vrti s lovom, al' da prodajete djecu? E, nećete", između ostalog je navela.