Vrijede pravo malo bogatstvo
0

Sestre Olsen prodaju ruksake od 39.000 dolara

Sarajevo-x.com
Možda zvuči nestvarno, ali glumice, bliznakinje Olsen prodaju ruksak iz svoje kolekcije The Row za nevjerovatnih 39.000 dolara.

Bez obzira na visoku cijenu ruksak se jako dobro prodaje i dame sa debljim novčanikom su apsolutno poludjele za njim. Napravljen je od krokodilske kože, a skuplji je čak i od prosječne torbice Hermes Birkin o kojoj mašta svaka žena.

Ashley Olsen (25) je izjavila da to što se torba prodaje tako dobro, uprkos ekonomskoj krizi, samo potvrđuje njen kvalitet. Ruksak je jedan od najskupljih modnih dodataka. Sestre u svojoj kolekciji imaju i drugačije oblike torbi od istog materijala, a cijena najjeftinije je oko četiri hiljade dolara.

Poređenja radi, jedna od najpopularnijih torbica ikada iz Hermesove kolekcije Birkin košta 30.000 eura, a jedna od najtreženijih iz kolekcije Victorije Beckham iznosi 22.000 eura.

Kako su sestre Olsen uspjela ovako dobro prodati svoj brend nije baš najasnije, ali znalci tvrde da to što je lijepa, klasičnog izgleda i kvalitetna, su dovoljno uvjerljivi argumenti da odriješite kesu, piše Daily Mail.