Gaf vizažiste
43

Selena Gomez prošetala u dekoltiranoj haljini, pažnju ukrale "fleke" na njenom licu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Selena Gomez snimljena je tokom izlaska u Parizu, a mnogima je privuklo pažnju njeno lice - tačnije djelovalo je kao da ima bijele fleke ispod očiju zbog nespretno nanesene šminke.

Nakon što je prošle sedmice otkrila da će objaviti svoj novi singl "Love On" 22. februara, pjevačica i glumica (31) podijelila je seriju snimaka sa putovanja u Pariz na Instagramu uz natpis "40 sati".

Dok na ovim fotografijama prikazuje trenutke uživanja u Parizu, snimci koje su zabilježili paparazzi tokom njenog izlaska u ovom gradu joj nimalo ne laskaju.

Naime, Selena se pojavila u crnoj mini haljini naglašenog dekoltea s maramom koju je ležerno omotala oko glave.

Pažnju je ovaj put ukrala šminka, glumica je imala crveni karmin na usnama, a dio ispod očiju bio je isuviše blijed u odnosu na ostatak lica. Ovo je dodatno došlo do izražaja zbog noćnog osvjetljenja te djeluje da njen vizažist to nije uzeo u obzir.

Također, podijelila je fotografiju na kojoj leži u krevetu s istom šminkom, a i pod drugačijim osvjetljenjem u fokusu su bijele "fleke" ispod njenih očiju.

Gomez je ranije govorila kako je u više navrata trpila kritike i ismijavanje zbog svog tijela i izgleda nakon dijagnoze lupusa poslije čega je dobila nekoliko kilograma više.

Ona pak ne dopušta da je to dotakne te se u javnosti zalaže za prirodan izgled i često progovara o problemima nametnutih društvenih standarda ljepote.