Moda i ljepota
0

Seksualna moć vam je oslabila ?!

Sarajevo-x.com
Ako vam je seksualni život u zadnje vrijeme oslabio, ako nemate jaku želju kao prije, sve što vam je potrebno za vraćanje seksualnog apetita možete pronaći u najbližoj prodavnici.

Naučnici su udružili snage i napravili popis stvari koje će pomoći svačijem seksualnom životu, ali i upozorili na ono što uništava seksualni život i što bi trebalo izbjegavati želite li postati ili ostati dobar ljubavnik.

Kao i na mnoge druge aspekte našega zdravlja i na seksualnu moć utječu stvari koje unosimo u naš organizam. Ona hrana koju konzumiramo za vrijeme ručka ili večere može unijeti u naš organizam više sna nego romantike. Fina večera, flaša vina i bombonjera možda zvuče slatko, ali takva jela su zapravo same kalorije koje ne pomažu ničemu.

Ako stvarno želite uzburkati krv u venama, razmislite o jelima koje ubrzavaju cirkulaciju. Hrana koja sadrži visoke razine omega-3 kiselina kao što je losos ili, još bolje, divlji losos je najbolja. Omega-3 kiseline poboljšavaju rad nervnog sistema. Multivitamini i minerali također pomažu.

Poboljšana cirkulacija rezultira većom erekcijskom sposobnošću. Da bi se to postiglo pomoći će hrana bogata proteinskim amino kiselinama kao što su granule, kikiriki, orasi, mliječni proizvodi, zeleno povrće, svježe povrće, luk, sojin grah te sjemenke. Studija je pokazala da takva hrana pomaže seksualnoj funkciji muškaraca.