Idealne za posao
19

Savršena komforna zamjena za neudobne moderne hlače

Klix.ba
Foto: Anthropologie
Foto: Anthropologie
Jedan od najvećih trendova za proljeće 2019. su uske hlače s visokim strukom, no ukoliko niste ljubitelj ovakvih pantalona jer su vam za posao i suviše neudobne, donosimo vam 15 modela hlača koje će biti apsolutni hit ovog proljeća, a u kojima ćete se osjećati udobno.

Dobre pantalone su komad garderobe koji je odličan za sve prilike i gotovo nikada ne izlazi iz mode. Ono što je najbitnije za žene koje ih vole nositi jeste da se u njima osjećaju komforno, udobno i dobro u svojoj koži.

Odaberete li dobre pantalone u mnoštvu raznih modela, možete ih nositi u različitim prilikama, od šetnji do veoma elegantnih situacija. Naravno, za posao vam je najbitnije da pantalone budu udobne.

A osim udobnosti, dobar odabir podrazumijeva da je model pantalona u trendu, da se mogu prilagoditi različitim stilovima, da su kvalitetne i imaju pristupačnu cijenu. Ako ste ljubiteljica bijelih hlača, trebate znati da one nikada ne izlaze iz mode, međutim, kada je riječ o njima, morate biti i veoma pažljive, jer ne bi trebale nositi veš koji će se ocrtavati ispod pantalona, pa birajte veš u boji kože.

Ukoliko radite u firmama u kojima je dozvoljen nešto ležerniji stil odijevanja, pantalone su najbolje rješenje, prvo jer izgledaju elegantno, a drugo jer odlično pristaju uz klasične košulje.