Sarah Čerkez oduševila novim editorijalom za kolekciju Amire Pertesi

Sarah Čerkez oduševila novim editorijalom za kolekciju Amire Pertesi
262
Piše: E. S.
3.6.2019. u 12:13
45
komentara
262

dijeljenja
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Sarah Čerkez, jedna od najuspješnijih bh. manekenki, snimila je novi editorijal za kolekciju Amire Pertesi.
Mada već duže prioritet daje majčinstvu te se posvetila kćerki Nimri, kao i porodičnim poslovima, zanosna Sarah Čerkez ipak ima vremena za nove kampanje, snimanja i poziranja.

Kako nam je kazala u razgovoru za Klix.ba, vrlo rado je pozirala za kolekciju Amire Pertesi 2019, nakon čega se vratila u Dubrovnik. Otkrila nam je i planira li ponovo aktivno koračati modnom pistom...

"Moram priznati da uopće ne razmišljam o povratku ni aktivnom bavljenju modelingom. Tu i tamo ću se rado odazvati na poziv klijenta ako mi se svidi ideja ili projekt koji je zanimljiv, ali generalno, vraćati se u Milano i živjeti i putovati kao prije, nemam takve planove. Moja porodica i ja smo zauzeti obavezama vezanim za restoran koji vodimo u Dubrovniku. Ideja nam je da poslije Sarajeva i Dubrovnika širimo naš koncept na druge gradove i države. Osim toga, paralelno vodim galeriju 'Sehara' u Sarajevu, moga oca, akademskog slikara Seada Čerkeza“, pojašnjava Sarah.

Ova bh. ljepotica nedavno je boravila u Rimu kod Amre i Edina Džeke. To putovanje za nju je, kaže, bilo nezaboravno.

"U Rimu nam je bilo prekrasno, spontano smo došle nas pet drugarica na ideju da napravimo putovanje s djecom, mame s djecom, zatim je Amra predložila da svi dođemo kod nje u Rim. Bilo je osmero djece i pet mama. S Amrom se poznajem i družim dugi niz godina, još od kada je živjela u Los Angelesu", kaže Čerkez.

Mada je iza lijepe Sarah veliki uspjeh i saradnja s brojnim brendovima kao što su Dolce&Gabbana, Wolford, Lovable Lingerie, LeBourget, Armani Prive, Francesco Marconi, Oryblu, Calzedonia, Roccobarocco, Moschino, Caratere, La Perla, GR1PS, Alma Ras…, ona ipak priznaje da je najviše ponosna na svoju porodicu i sreću koju ima sa suprugom Arminom i kćerkom Nimrom.
Prijavi grešku


Komentari (45)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...