Lijepa pjevačica
6

Sara Jo u smjelom izdanju na snimanju emisije: Pripijena haljina i halteri

Klix.ba
Foto: Instagram/sarajoofficial
Foto: Instagram/sarajoofficial
Srbijanska pjevačica Sara Jo se na snimanju emisije "Ami G Show" pojavila u smjelom izdanju te tako privukla pažnju publike.

Za ovu priliku odabrala je pripijenu haljinu brenda Second Skin, čija je vlasnica Seka Aleksić, duge rukavice, haltere i špicaste štikle. Odlučila se za podignutu frizuru, jednostavnu šminku i naušnice.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Fotografisala se s repericom Mimi Mercedez s kojom je snimila duet "Sandra Meljničenko", plesačicama i drag kraljicama. Sara je nedavno objavila svoj prvi album pod nazivom "Bez kontrole", koji sadrži 10 pjesama.

U spomenutoj emisiji je, između ostalog, odgovorila na pitanje zašto nije čestitala kolegici Milici Pavlović na novom albumu.

"Prije svega, Milica i ja se ne poznajemo. Ja mnogo volim kolegice koje su vrijedne, koje rade na sebi i koje ulažu. Ona je definitivno to, ali još više volim kolegice koje sve to rade, a ne žale se i nisu žrtve konstantno nego samo rade i imaju fokus i to je to. Bez pretjerane drame, više je to neki moj senzibilitet", kazala je.

Sara se prvi put javnosti predstavila 2012. godine na takmičenju "Prvi glas Srbije", gdje je osvojila drugo mjesto. Naredne godine je kao dio grupe Moje 3 s pjesmom "Ljubav je svuda" predstavljala Srbiju na Eurosongu u Malmou.

S pjesmom "Muškarčina" pokušala se takmičiti na prošlogodišnjem izdanju Eurosonga, ali je Konstrakta izabrana za predstavnicu Srbije.