Besprijekoran izgled
46

Sara Jo u dekoltiranom kompletu i halterima opravdala titulu jedne od najatraktivnijih pjevačica

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sara Jo obradovala je pratitelje na društvenim mrežama objavivši fotografije i snimak na kojima pozira u dekoltiranom kompletu i halterima.
Komplet je dizajnirala Nina Mandić. Za frizuru je bio zadužen Kosta Miljković. a za šminku Aleksandar Draganović.

Lijepa pjevačica je nastupila na Fresh Wave Festivalu u Banjoj Luci, a na sceni joj se pridružila Mimi Mercedez te su otpjevale duet "Sandra Meljničenko".

Podsjećamo, Sara je početkom ovog mjeseca pjevala na Sarajevo Street Food Festivalu. Za Klix.ba je otkrila da je tajna njenog uspjeha na muzičkoj sceni u tome što pomno bira poslovne saradnike.

"Ne umijem drugačije da funkcionišem nego da gradim poslovne odnose i da ih produbljujem iz godine u godinu. Ne volim da mijenjam saradnike. Neke saradnike imam već skoro deceniju. Naravno da tu i tamo dolaze neki novi, mlađi saradnici kako bi osvježili, upotpunili i obogatili priču, ali volim da imam svoje ljude, da gradim poseban odnos i konekciju", objasnila je.

Kada dođe trenutak da se razmišlja o kreativnim stvarima, želi biti slobodna da predloži nešto svoje i da oni to nadograde svojim znanjem i da to na kraju bude najbolji mogući rezultat.

"Mislim da se to da primijetiti ne samo u spotovima već i u studiju i na sceni. Uvijek su tu i moje drage plesačice. S većinom njih od početka radim i stvarno smo kao neka mala porodica", navela je.