Organizovala zabavu
94

Sara Jo proslavila 30. rođendan, u izrezanoj haljini naglasila bujni dekolte i istrenirane noge

Klix.ba
Foto: Instagram/sarajoofficial
Foto: Instagram/sarajoofficial
Sara Jo je nedavno napunila 30 godina, a tim povodom je organizovala raskošnu zabavu na koju je pozvala bliske prijatelje.

Ona je za ovu priliku odabrala izrezanu haljinu i štikle u crvenoj boji. Naglasila je svoj bujni dekolte i istrenirane noge.

Ova mlada pjevačica održava formu redovnim odlascima u teretanu te zdravom ishranom. Izgled je upotpunila uvijenom kosom i naglašenom šminkom.

Foto: Instagram/sarajoofficial
Foto: Instagram/sarajoofficial

"Sara je definicija ženske ljepote", "Blistaš", "Neka buda najsretnija godina puna ljubavi", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Sara je od 2021. godine u ljubavnoj vezi sa slovenskim koreografom Žigom Sotlarom. Prošlog mjeseca je pokrenula glasine o tome da će se uskoro udati za njega.

Naime, na Instagramu je podijelila story sa svadbe njihovih prijatelja na kojem pozira sa Žigom uz opis: "E moj Slovenac, nisi svjestan šta te čeka."

Pjevačica je ranije otkrila kako su se upoznali preko društvenih mreža i da je isprva njihov odnos bio striktno poslovan. Nakon toga se dešavalo da se sretnu u istom gradu. On je radio nastupe Maje Berović, Nataše Bekvalac i drugih.

"Konačno je došlo i do naše saradnje kada mi je spremao nastup na MAC Awards. Ostali smo u kontaktu, razvilo se iskreno prijateljstvo, kao i nevjerovatno obostrano poštovanje. A onda... Život vam nekad mnogo kasnije otvori oči i pošalje znakove zbog kojih neke stvari doživite i procesuirate na drugačiji način. Nisam priželjkivala, nisam planirala ljubav, naročito jer sam tek bila okončala prethodnu vezu, ali život nekad namjesti situacije u kojima nemate kontrolu", navela je.