Moda i ljepota
17

Promo / Sajam vjenčanja u Etno selu Herceg 25. i 26. marta 2017.

Sponzorirani članak
Posljednji vikend marta rezervišite za posjetu Etno selu Herceg i Sajmu vjenčanja, gdje započinje vaše vjenčanje.

Ovogodišnji, sedmi po redu, Sajam vjenčanja ponovo će na jednom mjestu okupiti izlagače iz oblasti organizacije vjenčanja. Tako će se svojom bogatom ponudom vjenčanica i večernjih haljina predstaviti salon Diamond bride, koji između ostalog nudi i večernje haljine poznatog dizajnera Ivice Skoke.

Bakus sposa također će ponuditi najnovije kolekcije brendova Pronovias i San Patrick, kao i La Perla, koja jedina nudi popularne vjenčanice brenda Berta. Domaća dizajnerica Tea Rajić pokazat će svoje kreacije ne samo na štandu, nego i na modnim revijama, kao i dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono i zagrebačka dizajnerica Kristina Burja.

Potragu za vjenčanim prstenom možete završiti na sajmu, jer ćete u ponudi zlatarni Seiko, S&M i ZAKS zasigurno pronaći svoju burmu, a u ponudi Varteks Di Caprio i Martin Arbanas i idealno muško, svečano odijelo za mladoženju. I njemu je važno kako izgleda na taj dan!

Vjenčani buket i sama cvjetna dekoracija vašeg vjenčanja vrlo je važna za ukupan dojam svadbene svečanosti. Cvjetne umjetnike Inova Decor i Hederu ne trebamo posebno najavljivati, jer njihovi kreativni timovi svojim su umijećem okitili mnoga vjenčanja Mostara i okolice, ali moramo najaviti cvjetni atelier Letizia iz Zagreba, čija će vlasnica Letizia Zadravec na cvjetnoj radionici predstaviti novitete i posljednje trendove u luksuznoj dekoraciji vjenčanja. Cvjetnu radionicu o temi boho vjenčanja održati će i Hedera, čiji vjenčani buketi ostavljaju bez daha!

Prvi put predstavljamo i Agenciju Seventeen dekoracije za vjenčanja koja donosi posebne i jedinstvene dekoracije, dekoracije od pravog kristala te prozirne Tiffany Chiavari stolice za crkvu i najam vozila. Automobil koji će vas voziti na dan vjenčanja svakako možete unajmiti i kod Luksuzna vjenčanja rent a car. Odabir vozila za vaš poseban dan biti će odraz vašeg statusa u društvu, kao i vašeg životnog stila. U ponudi imaju više vrsta luksuznih vozila, uključujući oldtimere i nova vozila. U Rolls Royce Silver Wraith II zasigurno ćete biti zamijećeni, sa stilom i elegancijom. Na sajmu možete dogovoriti i najam konja za potrebe dolaska na vjenčanje ili pak snimanje vjenčanih fotografija jer predstavit će se i Konjički klub Stina.

Novitet 7. sajma vjenčanja jeste i radionica Postani organizator vjenčanja u saradnji s Weddings in Croatia Organizatorom vjenčanja, jer kontinuiranim povećanjem interesa sa stranih tržišta, javlja se potreba za pružanjem kvalitetne usluge organizacije vjenčanja, koja pokriva sve segmente od pronalaska idealne lokacije do besprijekorne realizacije na terenu. Ukoliko je organizator vjenčanja vaš poziv, potražite ih na sajmu.

Među izlagačima predstavit će se i 360.com.hr s posebnom ponudom videosnimanja u 360 stepeni. Kod njih nema propuštenog kadra, jer dok su ostali objektivi usmjereni na tačno određeno mjesto, njihovi snimaju svuda i sve. Zanimljivo, zar ne? Pri odabiru fotografa moći ćete se odlučiti između Waf sudija i studija Foxmedia iz Viteza, koji u svojoj ponudi ima i vjenčanu akademiju za ostale fotografe početnike.

Svakako pogledajte i ponudu sljedećih učesnika: San Marino torte i kolači, Balon centar, Slim Line, Poliklinika Musa, Šatori Galić, Lumen, Gloria kozmetika, Wedding studio - studio vjenčanja, Dominik pozivnice i catering, Ples na oblacima, Make up by Zdenka Ostojić, frizerski salon Vip saloon , Fotkaona, te mnogih drugih. Sve bilješke i dogovore o planiranju vašeg vjenčanja možete ubilježiti u popularni CHICovnik koji ćete moći i kupiti na sajmu.

I ove godine sajam vjenčanja organizira posebnu humanitarnu modnu reviju i to u subotu, 25. marta 2017. godine, od 20:00 sati. Na humanitarnoj modnoj reviji učestvovat će, kao i sve godine do sada, poznate javne osobe među kojima Anica Kovač, Antonija Šola, Gabriela Ključe, Zvezdana Stojaković, a posebno možemo najaviti voditelje, prekrasnu Ornelu Višticu i zabavnog Miroslava Škoru. Zabave, pjesme i ugodnog druženja neće zafaliti, stoga svi oni koji žele biti dio ovog događaja, svoju ulaznicu po cijeni od 5 KM mogu osigurati na info pultu na ulazu na Sajam. Sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi Susret iz Čitluka, udruzi roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama. Dođite, pogledajte najnovije modele vjenčanica, donirajte udruzi i činite dobro!

Sponzori i partneri 7. sajma vjenčanja su Konzum, Jana, HT Eronet, Elektroprivreda, Central Osiguranje, Hrvatska Pošta Mostar, Diamond Bride, Luksuzna vjenčanja Rent a car, Zdenka make up, VIP saloon, WAF i Herceg Etno selo.

SAVE THE DATE! Jer vaše vjenčanje počinje već idući vikend!