Promo
275

S radom počinje nova platforma "15do3" za rezervacije termina u salonima ljepote

U 2019. godinu ulazimo s novitetom na domaćem tržištu koji će olakšati živote svim ljubiteljima tretmana za ljepotu.

15do3 predstavlja u potpunosti novu i domaću platformu koja obećava vlasnicima i korisnicima usluga salona jednostavnu i brzu rezervaciju termina. Platforma omogućava rezerviranje termina u omiljenim salonima u terminima koji vama najviše odgovaraju, a bespotrebna čekanja, pozivi i pronalaženje najboljih termina ostaju u prošlosti.

Otvarajući nove prilike lokalnim salonima u Bosni i Hercegovini 15do3 predstavlja novi korak u boljoj komunikaciji, jednostavnosti korištenja i neprekidnoj dostupnosti. Prema riječima ekipe koja stoji iza 15do3 njihova vizija je da kreiraju okruženje gdje će korisnici moći rezervirati termine u bilo koje doba dana, a za vlasnike salona platformu koju će koristiti za poboljšanje svakodnevnog upravljanja poslovanjem.

"Svaki dan smo suočeni s mnogobrojnim obavezama i nekada jednostavne radnje poput rezerviranja termina u salonu mogu oduzeti dragocjeno vrijeme bez razloga. 15do3 vidimo kao korak naprijed u lokalnoj beauty industriji. Platforma ne samo da obećava lakše upravljanje terminima za vlasnike salona, već šalje i napomene klijentima za rezervirani termin što će dovesti do smanjenja procenta otkazanih rezervacija u svakom salonu", poručuju iz 15do3.

Platforma će omogućiti lakši put novi vlasnicima salona do željenih klijenata, a postojećim salonima priliku da povećaju svoj obim poslovanja. Komunikacija s klijentima i odgovaranje na upite za termine nikada nisu bili lakši, a omogućena je i potvrda termina u istom trenutku. Dani kada pratite rezervirane termine preko socijalnih mreža, web stranica i poziva ostaju iza vas i po prvi put na jednom mjestu imate pregled svih svojih termina bez brige da ćete propustiti ijednog klijenta.

Termini ispisani u rokovnicima su od sada zamijenjeni online 15do3 planerom dostupnim svim uposlenicima koji omogućava lakši pregled i bolju organiziranost. S druge strane, klijenti dobijaju pristup svim salonima u neposrednoj blizini i duge pretrage za salonom koji će vam pružiti odgovarajuću uslugu u pravom trenutku nestaju. Kvaliteta dolazi na prvom mjestu i uslugu svakog salona ćete moći ocijeniti nakon termina što svim korisnicima smanjuje rizik potencijalnog nezadovoljstva. Upoređivanja ponuda i kvaliteta usluga u više salona je sada moguće u samo par klikova, a vaš jedini zadatak je da se registrirate i rezervirate svoj prvi 15do3 termin.

Posjetite 15do3.ba i otkrijte novi svijet tretmana za ljepotu u svom gradu.