Moda i ljepota
5

Rublje koje pruža više: Alma Ras snimila katalog za kolekciju jesen-zima

Domaći brend koji u stopu prati svjetske trendove i svake sezone stvara neodoljive komade donjeg rublja, još jednom će oduševiti pripadnice ljepšeg spola.

Upravo završeno snimanje kataloga za novu kolekciju jesen/zima 2014/15. svjedoči o tome da je i ovoga puta akcenat stavljen na kvalitetu materijala, udobnosti, ali i modernom dizajnu.

Nit vodilja jesensko-zimske kolekcije je poigravanje sa elementima čipke i materijalima prirodnog porijekla, stvarajući zavodljive komade koji će istaknuti ljepotu tijela i ženstvenost. Nježne boje poput različitih nijansi roze probudit će romantika u vama.

Ni ovoga puta trendi dizajn nije zaobišao jači spol, za koje je Manners pripremio raznolike modele. Osnovne boje kolekcije bit će teget i braon, koje će se vješto ispreplitati sa bojama jeseni i stvarati impresivne komade dostupne svakom muškarcu.

Uzorci muške i ženske kolekcije prenijet će se i na one najmlađe, te ćete svoje mališane moći uskladiti s vama.

U produkcijskom dijelu okušala se već provjerena ekipa modnih stručnjaka, stilista, make-up artista i fotografa koji su i ovaj put uspješno prenijeli viziju kompanije. Dobroj atmosferi na setu doprinijeli su mladi i talentovani modeli, Aleksandra Dobrić i Stefan Knežević, koji su s lakoćom pozirali ispred objektiva našeg poznatog fotografa Almina Zrne.

Za njihov besprijekoran izgled pobrinule su se stručne ruke make-up artistice Maje Koristović-Talović i frizera Ensara Dervišbegovića. Kao i uvijek do sada, nova kolekcija povjerena je iskusnom stilisti i dizajneru Nini Blažekoviću Pavleku. Uz ovakav tim profesionalaca, ne sumnjamo da će fotografije biti izvrsne, te s nestrpljenjem očekujemo novi katalog, ali i novu kolekciju Alma Ras i Manners.