|

Roberto Cavalli: Oscara bih dodijelio Naomi Campbell

Roberto Cavalli: Oscara bih dodijelio Naomi Campbell
0
S
Sarajevo-x.com
28.2.2012. u 07:58
0
komentara
0

dijeljenja
Roberto Cavalli: Oscara bih dodijelio Naomi Campbell
Slavni kreator Roberto Cavalli je, inspirisan dodjelom Oscara, izjavio da bi dodjelio modni Oscar svojoj muzi, manekenki Naomi Campbell i dozvolio je da ona bude ta koja će zatvoriti njegovu reviju na Sedmici mode u Milanu.
"Kada bi postojao Oscar za najbolju manekenku na svijetu, ja bih ga dao Naomi Campbell bez imalo sumnje", rekao je Cavalli, prenosi britanski portal Telegraph.

Bez obzira na to što je Naomi zakoračila u petu deceniju svog života, na pisti je izgledala besprijekorno. Sa 25 godina iskustva na pistama, nije čudno da je Naomi nekoliko puta proglašavana najatraktivnijom manekenkom.

"Ja mislim da je modeling poput filma 'Artist' - nijema gluma. Dobijem zadatak da nosim neku haljinu i ja je moram nositi na nabolji mogući način", rekla je slavna manekenka.

Cavalli se prisjetio da se Campbell istakla po tome što je uvijek zahtijevala pažnju i što je imala divlju narav te zato što je uvijek znala hodati pistom tako kao da je haljina živa. Za svoju reviju na Sedmici mode u Milanu Cavalli je tražio 39.000 ruža na pisti kako bi show bio spektakularan.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.