Udobnost prije svega
0

Rita Ora dizajnirala zabavnu i seksi kolekciju obuće u saradnji sa Zanottijem

Klix.ba
Rita Ora (Foto: Instagram)
Rita Ora (Foto: Instagram)
Rita Ora je velika ljubiteljica mode koja često iznenađuje svojim ekstravagantnim odjevnim kombinacijama, a pjevačica je sada iznenadila i vlastitom kolekcijom obuće koju je dizajnirala u saradnji s Giuseppeom Zanottijem.

Kolekcija je namijenjena, kako kaže Ora, onima koji vole eksperimentisati sa svojim modnim odabirima i ne vjeruju da je manje više.

Ora i italijanski dizajner ističu kako su željeli kreirati cipele s visokim štiklama koje će biti udobne poput tenisica, prenosi Elle.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Željeli smo da svaki par obuće izgleda inspirativno i zabavno te da se žena u njima osjeća slobodno i moćno, a u isto vrijeme živa i seksi", kazala je Ora na svečanom predstavljanju kolekcije u Los Angelesu, na Beverly Hillsu.

Zanotti, koji je ranije sarađivao s Jennifer Lopez, prokomentarisao je rad sa Orom.

"Mislim da su muzika i moda veoma bliske, jer osjećaj umjetnika i sposobnost dizajnera su jednaki. Tehnički, to su različite stvari, ali mislim da je vrlo lako raditi s muzičkim umjetnicima, kao što je bilo i s Ritom. Super je, seksi i bila je veoma uzbuđena i sretna zbog rada", istakao je Zanotti.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

U izradi obuće koristili su razne materijale, od kože, platna, do PVC materijala. Kolekcija uključuje glamurozne sandale i čizme čija količina je ograničena.

Ora je učestvovala i u reklamnoj kampanji svoje kolekcije obuće koju je predstavila u seksi izdanju. Fotografije je podijelila s fanovima na društvenim mrežama.