U društvu ASAP Rockyja
2

Rihanna na dodjeli Zlatnih globusa pokazala neobičnu frizuru, pojavila se u balskoj haljini

N. O.
Rihanna i ASAP Rocky (Foto: Twitter)
Rihanna i ASAP Rocky (Foto: Twitter)
Rihanna i njen dečko ASAP Rocky pojavili su se na dodjeli Zlatnih globusa u prilično usklađenim odjevnim kombinacijama, a pjevačicina frizura je posebno privukla pažnju.

Premda su Rihanna i ASAP Rocky odlučili preskočiti crveni tepih na dodjeli Zlatnih globusa, magazin Vogue ističe da su i dalje nesumnjivo bili najbolje odjeveni par.

Sjedeći zajedno za svojim stolom, Rihanna, koja je bila u izboru za najbolju originalnu pjesmu za njen singl iz filma "Black Panther" - "Lift Me Up", i njen partner su se odlučili za potpuno crne odjevne kombinacije.

Rihannina odjeća je uključivala Schiaparelli kombinaciju koji je dizajnirao Daniel Roseberry. Baršunasta, crna haljina bez naramenica bila je naglašena velikim ogrtačem na leđima koji se vukao po podu.

Suptilna boja omogućila je da njene zasljepljujuće Cartier naušnice i 18-karatno bijelo zlato i ogrlica sa dijamantima budu u centru pažnje.

Njen partner se pojavio također u crnom odijelu, a pažnju je ipak najviše privlačila njena neobična frizura.

Pjesma "Lift Me Up" koja je Rihanni donijela nominaciju je bila najavljena kao počast preminulom Chadwicku Bosemanu, koji je tumačio glavnu ulogu u prvom dijelu filma "Black Panther" prije nego što je preminuo nakon borbe s rakom 2020. godine.