|

Rialda Lokvančić ljubav prema modi iskazala kroz novu liniju kupaćih kostima

Rialda Lokvančić ljubav prema modi iskazala kroz novu liniju kupaćih kostima
130
Klix.ba
5.6.2017. u 22:21
155
komentara
130

dijeljenja
1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10
Nakon što se okušala u glumačkim vodama atraktivna sarajevska pjevačica Rialda Lokvančić lansirala je vlastitu liniju kupaćih kostima "Lola".
"Moda je nekako sastavni dio mene i mog posla jer uvijek moram dati nešto drugačije i bolje od sebe", rekla je Rialda.

U dizajnu se oduvijek željela okušati, a inspiracija za "Lola" kupaće kostime joj je, kaže, došla spontano jer je imala problema s pronalaskom odgovarajućih kupaćih kostima.

"Jedan steže, drugi se razvlači i slično pa sam tako odlučila da ako već ne mogu da ga nađem, onda ću da ga napravim. Uvijek sam bila opsjednuta kupaćim kostimima i vjerujem da nam je takvo nešto potrebno na tržištu", rekla je.

Podsjeća da je i krajem ljeta prošle godine lansirala kolekciju koja je bila rasprodata za dva mjeseca. Reakcije su bile zapanjujuće pozitivne, a isti slučaj je i sada sa kolekcijom "Lola". Na pitanje zašto naziv Lola Rialda nam je rekla:

"Lola je kao neki alter ego jer sam naziv Lola vas podsjeća na nešto lepršavo i ljetno. Zbog toga sam tako nazvala ovaj brend".

Ova atraktivna Sarajka planira proširiti asortiman ponude, a u isto vrijeme vrijedno radi i u studiju te je prije nekoliko dana završila je snimanje spota za duetsku pjesmu "Ludnica" sa Becom Fantastik.
Prijavi grešku


Komentari (155)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...