"Lola"
130

Rialda Lokvančić ljubav prema modi iskazala kroz novu liniju kupaćih kostima

Klix.ba
Nakon što se okušala u glumačkim vodama atraktivna sarajevska pjevačica Rialda Lokvančić lansirala je vlastitu liniju kupaćih kostima "Lola".

"Moda je nekako sastavni dio mene i mog posla jer uvijek moram dati nešto drugačije i bolje od sebe", rekla je Rialda.

U dizajnu se oduvijek željela okušati, a inspiracija za "Lola" kupaće kostime joj je, kaže, došla spontano jer je imala problema s pronalaskom odgovarajućih kupaćih kostima.

"Jedan steže, drugi se razvlači i slično pa sam tako odlučila da ako već ne mogu da ga nađem, onda ću da ga napravim. Uvijek sam bila opsjednuta kupaćim kostimima i vjerujem da nam je takvo nešto potrebno na tržištu", rekla je.

Podsjeća da je i krajem ljeta prošle godine lansirala kolekciju koja je bila rasprodata za dva mjeseca. Reakcije su bile zapanjujuće pozitivne, a isti slučaj je i sada sa kolekcijom "Lola". Na pitanje zašto naziv Lola Rialda nam je rekla:

"Lola je kao neki alter ego jer sam naziv Lola vas podsjeća na nešto lepršavo i ljetno. Zbog toga sam tako nazvala ovaj brend".

Ova atraktivna Sarajka planira proširiti asortiman ponude, a u isto vrijeme vrijedno radi i u studiju te je prije nekoliko dana završila je snimanje spota za duetsku pjesmu "Ludnica" sa Becom Fantastik.