Moda i ljepota
77

Revolucionarni novitet u Našoj maloj klinici: Svoj budući izgled vidite pomoću 3D naočala

Prateći svjetske trendove, Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika počeo je da koristi sistem 3D simulacije Crisalix. Zahvaljujući tom naprednom programu, naši pacijenti sada mogu unaprijed vidjeti i sami uticati na rezultate estetskih operacija.

Ovaj program će najviše pomoći osobama koje žele da uvećaju grudi, jer sada mogu birati veličinu, oblik, vrstu i mjesto postavljanja implantanata, a uz pomoć specijalnih 3D naočala, u ogledalu mogu vidjeti kako će izgledati nakon operacije.

Osim povećanja grudi, program je veoma koristan i u planiranju zahvata smanjenja grudi jer pacijent dobiva sliku o izgledu grudi nakon smanjivanja a hirurg informaciju o tome koliko je žljezdanog tkiva potrebno odstraniti da bi se dobio željeni rezultat. Program je dizajniran tako da pruža mogućnost 3D simulacija i ostalih dijelova tijela, pa naši pacijenti sada mogu unaprijed vidjeti kako će njihov nos izgledati nakon rinoplastike, lica nakon face liftinga, kao i kapci nakon operacija, te stomak nakon abdominoplastike (zatezanja stomaka). Ustvari, ovaj program se može koristiti skoro za sve tipove estetskih procedura.

Uz to, konsultacije za estetske operacije sada postaju opuštenije, zabavnije i sadržajnije. Simulirajte i gledajte željeni rezultat estetskog zahvata.