Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Francuzi!
A džaba kad svaka druga djevojka na instagramu koristi neke programe kojima produžava noge, sužava struk i sl. Instagram je veći problem, svi svakako znamo da se reklame retuširaju, dok instagram djevojčicama nabija komplekse.
Ja sam svoju ljepsu polovinu nasao lijepa je ko andzeo priroda majka
lazne sise lazne usne lazne guzovi Aliiiii traze pravog muskarca
Dobar potez, pitanje je samo koliko ce se postovati
sta reci BOLEST je to ima kodnas toga puno vise negu u EU kodnas je svaka bomba na fb i na instagramu akad se probudis pored nje u krevetu prepadnes se strava i uzas bez sminke itd
to je cinjenica ito svi znaju kako se slike rade na fb i instagramu vidim po minusima kolko je to dame pogodioi zao mi je ali je tako BUDI ONO STO JESI PRIRODA MAJKA
lazne grudi lazne usne lazni guzo.. Aliii traze pravog muskarca
Bravo!
I nemojte misliti da nećete odvesti Kataloniju u pakao, a katalonski narod možda i u nestanak. Jer katalonski narod ne može da se odbrani ukoliko bude rata. VIVA ESPAÑA.
@Piccolo Zalutao si rode.
s ovom izjavom mozes zavrsit ko i vojvoda tvoj u hagu hahahaha
Pametno, kada vidim djevojcice od 10 ili 11 godina kako pricaju o dijetama i vezbama za vecu guzicu manta mi se.
trazili smo zapad, dobili smo divlji
@pukokokokica Standardno nase vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.