Moda i ljepota
123

ProNails Premium Saloni pružaju dobru i kvalitetnu uslugu njege noktiju

Koncept ProNails Premium Salona je drugačiji od svih ostalih - karakterističan je po tome što su ovi saloni potpuno jednaki svugdje u svijetu.

I ne samo da su izgledom jednaki, nego nude i potpuno jednaku i dosljedno visoku uslugu karakterističnu samo za ProNails Premium Salone, a iza njihove poslovne politike i filozofije leži jasno i čvrsto određena misija - pružanje kvalitetne usluge.

Ekskluzivni Pronails Premium Salon u Sarajevu možete pronaći na adresi Zmaja od Bosne 34 i uživati u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi, savjetima stručnjaka za njegu i uređivanje noktiju i širokom paletom proizvoda za ličnu njegu ruku i stopala.

U ProNails Preminum Salonima možete dobiti, ne samo dobar i kvalietan manikir i pedikir, nego i širok spektar proizvoda, kao i obuku za profesionalne manikire i stiliste noktiju.

Manikir je konačno izašao iz zaborava i postao unaprijeđen. Pruža vam mogućnost da vaše nokte produžite ili ojačate, kao i da izaberete različite vrste manikure - običnu, manikuru gelom, trajnim lakom i mnogo drugih tretmana.

ProNails tim nudi lično rješenje za svaki individualni problem, a iskusni stilisti noktiju će uvijek imati savjet i preporuku za važe nedoumice.

"Nećemo se pretvarati da vam nudimo ekspertnu njegu stopala i nešto revolucionarno, ali ono što zaista garantujemo jeste specifična, svakodnevna njega stopala i njega za česte probleme koji se javljaju iznova zbog užurbanog stila života. Ne zaboravite da stopala trebaju izgledati lijepo i da svaki korak mora biti bezbolan i ugodan", poručuju iz ProNails Premium Salona.

Tehnike aplikacije koje primjenjuje ProNails su potpuno drugačije od drugih tehnika na tržištu - oni se baziraju na neraskidivom spoju tehnike i kvalitetnih proizvoda, što je, između ostalog, jedna od tajni uspjeha ProNails-a.

Prateći svjetske trendove kao i potrebe i želje žena, ProNails je postao prvi u svijetu koji je izbacio Sopolish Protect and Peel.

Riječ je o Sopolish polutrajnom laku za nokte koji u potpunosti čuva zdravlje i vitalnost prirodnih noktiju, ostavljajući ih netaknutim. To je revolucionarni sistem bez hemijskih preparata koji podrazumijeva skidanje istog ljuštenjem, a produžava nošenje Sopolish trajnog laka preko dvije sedmice i nudi potpuno zaštitu vaših noktiju

Bilo da želite neki od tretmana, proizvoda ili čak samo savjet, možete se javiti na broj telefona 060/318 44 84 ili na Facebook stranicu Pronails - Premium Salon Sarajevo.