|

ProNails otvorio još jedna vrata sarajevskim damama

ProNails otvorio još jedna vrata sarajevskim damama
32
Sponzorirani članak
24.12.2014. u 10:56
0
komentara
32

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
ProNails, jedna od vodećih kompanija u svijetu njege noktiju, otvorila je još jedna svoja vrata sarajevskim damama. Ulica Titova 20 u Sarajevu od 22. decembra je adresa na kojoj su sve dame, koje žele savršen izgled, dobile mjesto za opuštanje, uživanje i njegu.
ProNails Premium salon Titova je identičan salonima ove kompanije svuda u svijetu, a svoj vrhunski položaj u svijetu kozmetičkih usluga duguje upravo tretmanima manikure i pedikure.

U novootvorenom salonu ljubazno osoblje je pripremilo dodatne usluge koje su potrebne svakoj savremenoj ženi. Uređivanje noktiju će upotpuniti masažom tijela, depilacijom i tretmanima za lica i tijelo.

U ProNails Premium salonima možete dobiti, ne samo kvalitetne i efikasne tretmane, nego i širok spektar proizvoda. Ono što je zagarantovano u novom salonu je uživanje u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi, savjetima stručnjaka za njegu i uređivanje i širokom paletom proizvoda za ličnu njegu ruku i stopala koje ćete moći pronaći u prodajnom dijelu salona.

Brend ProNails je nastao u Belgiji s ciljem da postane najprepoznatljiviji brend u svijetu čije ime će postati sinonim za vrhunsku kvalitetu i stvarati prepoznatljive stiliste. ProNails je posljednjih 20 godina inovativna snaga u branši za nokte i jedna je od prvih kompanija koja je upoznala evropsko tržište sa UV gelovima.

Brend je dizajniran da kombinuje kvalitet sa ljepotom i postavlja nove standarde i trendove u svijetu. Užitak uslijed visokokvalitetne njege noktiju i ruku je nešto što svaka žena, pa i muškarac trebaju i zaslužuju.

Profesionalnost stilista i vrhunska kvaliteta ProNails proizvoda su glavna obilježja kompanije. Primarni cilj je stvoriti razliku na tržištu bh. proizvoda za njegu ruku, noktiju i stopala sa visokim nivoom kvalitete, profesionalizma i brigom o klijentima.

Sve dame su pozvane da posjete salon, potraže savjete od profesionalnog osoblja i prepuste se tretmanima u ugodnom ambijentu, gdje će se osjećati lijepo i smireno.

Salon ProNails Premium salon Titova je otvoren u ponedjeljak, 22.12.2014. godine na adresi Titova 20, a kontakt telefon za sve informacije i najave je 033 84 22 44 i 063 64 05 10 .
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.