Moda i ljepota
361

"Prevario" javnost: Umjesto novog kluba, Zlatan promovisao liniju svoje sportske opreme

Piše: E. B.
Ibrahimović na predstavljanju sportske opreme "A-Z"
Ibrahimović na predstavljanju sportske opreme "A-Z"
Zlatan Ibrahimović je najavio za danas "bombu", a svi svjetski mediji su pretpostavili da se radi o njegovoj odluci u kojem klubu će nastaviti karijeru.

Ipak, Zlatan je danas u Parizu promovisao liniju svoje sportske opreme "A-Z", te nije želio odgovoriti na pitanja vezana za svoju karijeru, odnosno kakva je njegova budućnost.

"Moja budućnost je 'A-Z', i 'A-Z' je budućnost", okolišao je Zlatan, a potom je uslijedilo pitanje "Da li će 'A-Z' biti u Manchesteru?", na šta je švedski napadač odgovorio:

"'A-Z' će se moći kupiti i u Manchesteru, ne brinite se", rekao je Zlatan, a na uporno ponavaljanje pitanja o novom klubu Zlatan je dao konačan odgovor:

"Ostavit ću novinarima da i dalje nagađaju gdje ću igrati naredne sezone. Kada se umorim od natpisa po medijima koji je moj naredni klub, onda ću ga i otkriti", rekao je Zlatan.

Na pitanje šta znači "A-Z", Ibrahimović je uz smijeh pojasnio: "Od amatera do Zlatana".

Govoreći o liniji sportske opreme koju je pokrenuo, Zlatan je bio iskren:

"Moja sportska oprema vas neće učiniti boljim, bržim ili jačim, to morate Vi učiniti. Sve je u Vašem mozgu, a mi Vam samo to pomažemo ostvariti", reako je Zlatan, a potom dodao:

"Moja oprema je za obične ljude, za sav narod jer ja sam čovjek iz naroda. Cijene će biti pristupačne svima jer dobro znam kako je biti mlad igrač bez kvalitetne opreme".

Zlatan je tokom prezentacije dobio pozdrave od jedne dame iz BiH, te se zahvalio na našem jeziku.