|

Predstavljeno bh. izdanje magazina "Fashion Mood"

Predstavljeno bh. izdanje magazina "Fashion Mood"
660
Klix.ba
7.4.2017. u 21:20
0
komentara
660

dijeljenja
1/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
2/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
3/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
4/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
5/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
6/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
7/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
8/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
9/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
10/10 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
U jedinstvenom abijentu restorana "Četiri sobe gospođe Safije" u Sarajevu predstavljen je magazin "Fashion Mood", izdanje za Bosnu i Hercegovinu. Radi se o magazinu koji je već prisutan na tržištu Srbije i Crne Gore gdje ima odličan odziv publike, a koji donosi aktuelnosti iz oblasti mode, lifestylea i kulture.
Naslovnicu prvog izdanja magazina "Fashion Mood" za bh. tržište krasi jedna od najuspješnijih bh. manekenki Džejla Glavović-Očuz.

"Ponosna sam na ovu naslovnicu jer je jedna od ljepših u mom portofoliju, a rađena je u bh. produkciji. Također mi je drago da konačno imamo ovakav časopis, time ne potcjenjujem rad drugih jer imam divnu saradnju sa svim medijima ali ovo je koncept koji je nedostajao našem tržištu", rekla je Džejla.

Direktorica izdanja magazina za BiH Amela Gazić navela je da je bilo zadovoljstvo realizovati ovaj projekat i podsjetila da prvi broj ima 180 strana.

Olivera Milačić, direktorica izdanja za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, je pohvalila ekipu koja je realizirala bh. izdanje "Fashion Mooda" i istakla da nije bilo dileme kod odabira narednog tržišta.

"Imamo dobre konekcije sa svjetskim brendovima i dizajnerima. Naša ekipa je bila na italijanskoj sedmici mode u Milanu gdje smo radili editorijale, a dalje nas čeka Kanski festival i editorijal koji će biti urađen na Kubi", rekla je Olivera.

Glavna i odgovorna urednica bh. izdanja Samra Menzilović-Ćatić izrazila je zadovoljstvo i sreću zbog mogućnosti kreiranja magazina koji je ne samo regionalni, nego i svjetski.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.