Moda i ljepota
0

Prava kombinacija odjeće za savršen stajling

Sarajevo-x.com
Iako ste već bezbroj puta čuli ili pročitali savjete o tome koja odjeća odgovara vašoj figuri, svakome se desi da ponekad odabere pogrešnu kombinaciju. Kako biste uvijek izgledale besprijekorno, potrebno je odabrati prave boje, materijale i dezene.

Prirodni materijali izgledat će izvanredno na svakoj figuri, a kombinacija odjevnih predmeta iste boje dat će lijep i vitak izgled. Kako biste izgledali moderno i lijepo, važno je da odjeću prilagodite svojim dimenzijama. Stoga izbjegavajte odjeću koja vam je velika ili mala. Postoji razlog zbog kojeg vas u buticima pitaju koji broj nosite – jer vam taj najbolje odgovara.

Budite pažljive prilikom odabira nakita, torbi, cipela i kaiševa. Uskladite boje i nakit sa ostatkom odjeće i prilici za koju se spremate. Kaiš si možete priuštiti samo u slučaju da imate izuzetno uzak struk.

Nosite odjeću u kojoj se osjećate ugodno i koja će reflektirati vašu osobnost. Tako ćete odisati samopouzdanjem i ljepotom. Pronađite svoj vlastiti modni stil i izbjegavajte slijepo praćenje modnih trendova.