U SCC-u
1

Postanite novo manekensko lice: U subotu u Sarajevu kasting za maneken(k)e

E. Lj.
U Sarajevo City Centru će u subotu, 12. oktobra, u 18 sati biti održan c. Organizatori pozivaju zainteresovane djevojke i momke između 14 i 24 godine starosti da dođu i iskoriste svoju priliku.

"S radošću očekujemo kastinge širom Bosne i Hercegovine", kaže Marko Lovrić, direktor internacionalne modne agencije Relatum Model Management koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.

Kastinzi za maneken(k)e prethodno su organizovani u Brčkom, Tuzli i Banjoj Luci.

"Svako ima jednaku priliku jer kandidate za sljedeći krug kastinga biramo po nečem što ih izdvaja od drugih, a ne samo po osobnosti i fotogeničnosti“, ističu iz agencije Relatum Model Management.

Inače, modeli agencije Relatum Model Management i ove sezone nose svjetske dizajnere na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Uz Marka Lovrića, u žiriju RelatumSwan kastinga bit će i najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktorica agencija Swan Model Džejla Glavović Očuz.

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i momci između 14 i 24 godine starosti. Djevojke moraju biti više od 170 cm, a momci viši od 183 cm.

"Djevojke bi trebale biti bez šminke ili minimalno našminkane u jednostavnoj odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su obična crna ili bijela majica i crne ili plave skinny traperice, a mogu ponijeti i cipele sa visokom petom. Momci bi također trebali obuči običnu majicu i uske traperice.", saopćili su organizatori.

Više informacija možete pronaći ovdje.