|

Posjetite treću inkluzivnu modnu reviju "Inspiracija BiH"

Posjetite treću inkluzivnu modnu reviju "Inspiracija BiH"
142
L. K.
12.11.2019. u 12:54
0
komentara
142

dijeljenja
Posjetite treću inkluzivnu modnu reviju "Inspiracija BiH" Foto: D. S./Klix.ba
Udruženje Dajte nam šansu organizira Modnu reviju "Inspiracija Bosne i Hercegovine“, gdje će porodice djece/osoba sa poteškoćama u razvoju i javne ličnosti na dostojanstven i jedinstven način inspirisati bh. društvo.
"Cilj eventa jeste da pokažemo da sve majke, očevi, te djeca i osobe sa invaliditetom, bez obzira na mogućnosti mogu i trebaju učestvovati u svim segmentima društva uključujući modne revije, kako bi zajedno našli inspiraciju da smanjimo predrasude, diskriminaciju i unaprijedimo BIH društvo", kazali su iz Udruženja.

Ovo je treća modna revija u organizaciji Udruženja Dajte nam šansu. Ovakav tip modne revije Udruženje Dajte nam šansu uspješno je realizovalo i 2014. te 2018. godine , godine u suradnji sa Centrom za kulturu Kantona Sarajevo.

Revija će biti održana 20. novembra, s početkom u 18 sati, a trajat će dva sata. Prisutni će imati priliku vidjeti muzički nastup violinistice Lejle Piljević, a zatim i prvi krug modne revije kada će scenom prošetati majke s javnim ličnostima, nakon čega slijedi revijalni program. Ubrzo nakon toga slijede plesni performansi, drugi krug modne revije, izvođenje posebne muzičke numere i naposljetku - druženje uz zakusku.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.