Porodica Todorić u novoj kampanji Hane Hadžiavdagić, ovog puta je konju obula štikle

Porodica Todorić u novoj kampanji Hane Hadžiavdagić, ovog puta je konju obula štikle
531
E. Lj.
3.11.2019. u 15:49
133
komentara
531

dijeljenja
1/11
2/11
3/11
4/11
5/11
6/11
7/11
8/11
9/11
10/11
11/11
Nakon što je u maju ove godine predstavila liniju trenerki #OpetNajljepša koje su prigodne za sve prilike, Hana Hadžiavdagić Tabaković predstavlja novu zimsku kolekciju na kojoj je proteklih mjeseci vrijedno radila.
Novu kolekciju Hana Hadžiavdagić Tabaković je predstavila na svoj rođendan, a ovog puta u promotivnoj kampanji imamo priliku vidjeti Ivu Todorić i Taru Balent, kćerku i unuku Ivice Todorića. Osim njih, dio kampanje su influenserka Ema Luketina, influenser Davor Grebus i Hanin suprug Tarik Tabaković.

"S Ivom se družim dugo, a s obzirom na to da su prošlu kolekciju mnogo kupovale mame i kćerke bila mi je to dodatna motivacija da pitam Ivu i Taru za saradnju. Predložila sam Ivi da bude dio kampanje kojom ću predstaviti novu kolekciju i ona je pristala. Ovo je više prijateljska, nego poslovna saradnja", rekla je Hadžiavdagić Tabaković.


I ovog puta akcenat je na kvaliteti i udobnosti. Sve trenerke proizvedene su u Hrvatskoj, a njihov zaštitni znak je logo u obliku glave konja.

"Sretna sam generalno jer je prva kolekcija, koja je bila testna, odlično prošla i prodata je u rekordnom roku. Već smo na nekoj drugoj priči, zimskoj kampanji i trenerkama. Sada sam izbacila i muške trenerke pa je u kampanji i moj suprug Tarik. Ema i Davor su dosta mlađi nego mi i dio su kampanje jer sam željela pokazati da su ovo trenerke za sve generacije. Nastavak uopće nije bio upitan, a već radim na novim iznenađenjima", rekla je.

Prvom kolekcijom poručila je da konju vraća glavu, a ovoga puta obula mu je štikle.


"Kažu mi da ličimo i sretna sam zbog toga jer je konj inteligentna, plemenita, gracionza, izdržljiva i #OpetNajljepša životinja", naglasila je Hadžiavdagić Tabaković poručujući da je upravo zbog toga zaštitni glas njene modne kolekcije.

Trenerke iz nove kolekcije možete pogledati i poručiti putem web stranice na kojoj će uskoro biti dostupne.
Prijavi grešku


Komentari (133)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...