Atraktivna Zeničanka
255

Podržite Adrijanu Šeherzadu Zeničanin da uđe u izbor za Miss Austrije

Piše: D. B.
Adrijana Šeherzada Zeničanin je dvadesettrogodišnja Zeničanka koja živi u Austriji, a njen cilj je da uđe u izbor za Miss Austrije. Za to joj je potreban što veći broj glasova na Facebooku.

"Trenutno sam u izboru za Miss Beča i želim proći dalje kako bih se našla u izboru za Miss Austrije, odnosno za Miss World. Radim kao tehničarka u kasinu, a volim kuhati, posebno našu bh. hranu. Otvorena sam, iskrena i spremna pomoći ljudima. Također, pišem knjigu, a školujem se za make-up umjetnicu. U budućnosti želi otvoriti svoj studio te učiti druge djevojke pravilnom šminkanju", izjavila je Zeničanin za portal Klix.ba.

Njena prva ljubav je modeling.

"Fotomodeling mi je hobi, to najviše volim. Čeka me najvažnija borba, jer ako postanem Miss, ostvarila bih svoje snove, mogla bih ozbiljnije raditi kao fotomodel. Unaprijed zahvaljujem svima koji budu glasali za mene", rekla je Adrijana.

Oni koji joj žele pomoći trebaju ostaviti lajk sa srcem ispod njene fotografije na Facebooku. Također, važan je i broj djeljenja fotografije, jer donosi najviše bodova.