Nova linija donjeg veša
0

Ples oko šipke na NY Fashion Weeku

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Modna dizajnerica Heather Thomson uhvatila je prednost na samom početku Sedmice mode u New Yorku kada je za modele koji su nosili njenu novu liniju donjeg veša zvučnog imena Yummie Tummie unajmila najbolje gradske plesačice oko šipke.

Dizajneri će na ovom modnom defileu prezentirati svoje kolekcije za proljeće na modnim pistama u njujorkškom Bryant Parku. Thompson je odabrala novi način kako bi promovirala svoju kolekciju te održala takmičenje za plesačice koje izvode gimnastičke tačke oko šipke u nekim od najpoznatijih striptiz klubova na Manhattanu. Osam najboljih nosilo je njenu kolekciju Yummie Tummie.

Donji dio West End Cafea blizu Times Squarea pretvoren je u ''klub za gospodu'' kada su plesačice plesale uz šipku izvijajući se na ovaj ili onaj način i noseći samo seksi topove i gačice.

"Svaka žena, nije bitno kakva je, zaslužuje seksi donji veš koji može nositi ispod svoje odjeće ili pokazati svijetu'', komentirala je Thomson tokom revije, a prenosi Reuters.

Inače, ova dizajnerka nekada je radila sa reperskom zvijezdom P. Diddyem na njegovoj liniji Sean John dok se nije odlučila otisnuti u solo vode.