Vjenčanje sa Blakeom
0

Pjevačica Gwen Stefani se udala u kaubojkama i kratkoj vjenčanici dizajnerice Vere Wang

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Pjevačica Gwen Stefani udala se u nedjelju za svog partnera, također pjevača, Blakea Sheltona nakon što su se zaručili u oktobru prošle godine. Stefani je za vjenčanje odabrala neobičnu kombinaciju vjenčanice Vere Wang i kožnih čizmi.

U nedjelju je Page Six objavio fotografije intimnog vjenčanja koje se održalo na ranču kantri pjevača Tishomingo, a sretne vijesti potvrdio je i sam par.

Također, dizajnerica Vera Wang podijelila je fotografiju pjevačice u vjenčanici.

"Za prijem je odabrala italijanski svileni krep od bijelog ljiljana i mini haljinu bez naramenica od tila s ručno šivenom svilom, kristalno i šljokičasto izvezenim lišćem koje nježno 'curi' od struka do suknje", navela je.

"Vez je istaknut parom ručno ušivenih 'ljubavnih ptica' koje simboliziraju par. Njima se pridružuju tri dječje 'ljubavne ptice' koje predstavljaju Gweninu djecu", otkrila je dizajnerica.

Ljubavna priča Stefani i Sheltona započela je na snimanju muzičkog takmičenja "The Voice" 2015. godine, gdje se par povezao nakon što su se oboje razveli - Shelton od Mirande Lambert i Stefani od Gavina Rossdalea.

U to je vrijeme Stefani rekla da "nije pokušavala započeti vezu", ali da je "bilo nevjerojatno da ih je Bog doveo u situaciju da imaju jedno drugo u tom trenutku, u istom trenutku".

Pjevačica je u nekoliko objava na Instagramu podijelila momente sa vjenčanja, a posebno je istakla datum 3. juli kada se i održalo. U opisu jedne od fotografija kazala je: "Snovi se ipak ostvaruju".