{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Pitanje je samo ko će uz mene doći do titule"

S
4.8.2009. u 22:20
0
27
"Pitanje je samo ko će uz mene doći do titule"
0
"Pitanje je samo ko će uz mene doći do titule"
Andrea Šarac (Foto: Mirza Alić)
Pobjednica ovogodišnjeg takmičenja za izbor Miss BiH Andrea Šarac nakon osvajanja krune vrijedno priprema svoj nastup na svjetskom takmičenju, koje će se sredinom decembra održati u Johannesburgu.
U protekla dva mjeseca uglavnom je snimala modne fotografije i reklamne kampanje za modne i kozmetičke kuće.

"Foto i video snimanja za London urađena su u jednom klubu u Tuzli, te na predivnim vodopadima Panonskog jezera, a dio fotografija uradili smo i na atraktivnoj lokaciji Stara kula u Srebreniku“, kaže Andrea za Sarajevo-x.com.

Naša predstavnica na svjetskom takmičenju pred milionskim televizijskim auditorijem proštetat će se u večernjoj haljini bh. kreatorke Plamenke Stojić. Osim uzimanja mjera za dizajnersku haljinu, Andreu uskoro očekuju i modna snimanja u Turskoj i Grčkoj, koja joj ne predstavljaju naročite poteškoće jer je, kako ističe, oduvijek voljela pozirati.

Uz snimanja i pripreme za takmičenje, uvijek pronađe slobodno vrijeme za odmor i druženje sa porodicom i prijateljima u rodnom Gacku.

"Okolina našeg grada je prelijepa, imamo lijepo vještačko jezero Klinje na kojem koristim svaku priliku za kupanje, osvježenje i dobro druženje. Dio vremena provodim učeći engleski i odlazeći na trening u klub, jer treba održati zdravo tijelo i zdrav duh“, istakla je.

U okviru izbora za Miss sporta pokazat će sve lijepe strane karatea, a drugi dio priprema uključuju pripreme za Miss talenta gdje će demonstrirati svoj talent u pjevanju i plesu.

Najljepša djevojka BiH kaže da je već dijelom upoznata sa ovogodišnjom konkurencijom, no da je ona ni u kojem slučaju ne obeshrabruje. Pitanje je samo ko će još, pored nje, biti slavljenik u Johannesburgu.

"Posjećivala sam određene stranice na internetu i gledala fotografije predstavnica drugih zemalja za izbor za Miss svijeta. Mislim da su sve djevojke lijepe na svoj način i da će ove godine žiriju biti teško da izabere još četiri djevojke koje će, pored mene, ponijeti neku od laskavih titula“, kaže ona kroz smijeh.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: