Moda i ljepota
0

People: Mr&Mrs Pitt porodica godine

FENA
Hollywoodske zvijezde Angelinu Jolie i Brada Pitta s njihovo troje djece magazin "People" proglasio je porodicom godine.

Sasvim atipična hollywoodska porodica koju čine Angelina Jolie, Brad Pitt i njihova što usvojena, što biološka djeca, dobila je priznanje koje im, kako kažu, puno znači. Prema magazinu "People", oni su porodica 2006. godine.

Premda u godini dana prijeđu gotovo sve kontinente, nemaju stalnu adresu i više vremena provode u sirotištima nego na setovima novih filmova, Jolie i Pitt sve uspijevaju. I tako planiraju još godinama.

"Neko nam je nedavno rekao da imamo sretnu djecu i to nam puno znači. Oni jesu dobra djeca. Samo Bog zna kako smo to uspjeli, ali oni su dobra djeca", rekla je razdragana Angie.

U pogledu odgoja, palicu preuzima ona, jer je Pitt popustljiviji. Ipak, on je za nju savršen otac i muškarac, jer često ustaje rano ujutro kako bi se pobrinuo za djecu i omogućio joj još nekoliko sati sna.

Na pitanje koje dijete predvodi šaroliku trojku, Angelina spremno odgovara: "I da pitate Brada, rekao bi - Zahara. Mad je jako pametan, ali smireniji. Zahara je vjerojatno najsmješnija osoba koju sam ikad vidjela. Tako je dramatična i kreativna, glasna i šarmantna. Ona definitivno ima najjaču osobnost u našoj kući".

Premda se porodica, otkad je Angelina rodila njihovo prvo dijete, Shiloh Nouvel, čini potpuna, zvjezdani par planira još djece, ali ne i biološke. Glumica je otkrila kako uzima kontracepcijske pilule jer smatra da trebaju izbalansirati rasnu pripadnost.

"Uvijek smo otvoreni za mogućnost usvajanja. Moja jedina želja je da svi budu zdravi te da provedemo što više vremena zajedno", rekla je Jolie, koja je ovih dana otkrila da joj se majka još uvijek bori s rakom, dok s ocem, glumcem Jonom Voightom godinama ne razgovara.