Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti ovo, obicni nasi ljudi nemaju para za ovo, dajte clanak koje su najbolje salame i pastete sa tablicama procenata mesa i koje vrste mesa idu gdje, a sta je ostatak salame.
cuba royal dm 17 km odlican
Najpopularniji parfemi u BiH su Duchan Motany, Visochky Sudzuq, Rakya Schlyva i Zhnoy Baushtele
Nemam ja para za ovo
Apslutno tacno za muski Diorov Sauvage ,koja mu zena moze odoljeti 😉
U pitanju je elixir, koji kosta 30% vise od parfema
Previse obican.
CHANEL je svjetski brend od davnina, Mademoiselle je odličan , ali je više za popodne, COCO je pravi mošusni prekrasni miris , ali za noćne izlaske, naravno samo parfem, nikad toaletna voda... slažem se s jednim od komentara da svako ima svoj miris, jer koža ne miriše isto kod različitih osoba, jedan isti parfem može drukčije mirisati , zavisno od kože...
Davidoff Cool Water.10€ litar a nije los.
znači, ja sam jednom imao pino silvestre i on je meni najbolji. doduše ni blizu parfema, ali et'
brate ovaj DHI kida znaci. vrijedi svake pare. traje na odjeci po nekoliko dana. dovoljna su dva tri spreja
Za "smradove" ne pomaže ni Dior, a nekima je dovoljan i Fa sapun...
Jbt ovi parfemi nesto malo bocice po 200-300 maraka, nisu normalni, pa radije cu smrdit
@bw801802 druze ne shvataj bukvalno i ovi koji su ti lajkali, kupam se svaki dan, ali sam na saljiv nacin pokusao reci koliko su parfemi suludo skupi
To je sve VODA sa malo primjesa. Sam sam uvozio ulje parfeme iz Dubaja, đe je parfema preko 90%. Od tada nikad više ovih europskih smrdljivih vodica.
Meni se ne svidjaju ovi zenski, smetaju mi i guse me. Nekad su mi bili omiljeni Jean Paul Gultier, ali sada ih ne podnosim. Zapravo kad razmislim nema ni jednog parfema koji mi se toliko svidio da ga redovno kupujem, mada Lancome La vie est belle je uvijek tu negdje. Jedino sam jednom na poklon dobila neki Oriflameov Dancing Lady koji je meni bio savrsenstvo od parfema, ali na stranici Oriflamea ga nisam uspjela naci.
ma daj, najbolji parfem je pino silvestre, dobra titina doba
Il ga znas nositi ili ne znas, ne mozes od konja napraviti princa ni obratno
@punisherBiH1234 Hvala ti na prijedlogu, konacno jedan normalan i konstruktivan komentar.
Za mene puno bolji Chanel Chance . I da, na svakoj ženi dobro miriše :)