Moda i ljepota
137

Otkrijte fotoepilaciju i dočekajte ljeto spremni

Ljeto se neumoljivo bliži i već maštamo o dugim toplim sunčanim danima, tako da je sada pravo vrijeme da se pobrinemo za uklanjanje dlačica. Britvice, vosak i depilacijske kreme, nažalost, ne osiguravaju dugotrajan učinak.
Elektroliza je dugotrajan i bolan proces, a dermatološki laseri su izuzetno skupi i neprikladni za većinu tipova kože i dlake. Međutim, postoji jedna metoda koja omogućava brzo postizanje rezultata i to bez nuspojava. Osim toga, može se primijeniti kod svih tipova kože i dlake, te je potpuno bezbolna. Predstavljamo vam novu dimenziju depilacije: fotoepilaciju sa IPL tehnologijom.

Nomasvello fotoepilacija je najmoderniji i najinovativniji sistem za dugotrajno uklanjanje dlaka putem upotrebe nove dimenzije svjetlosti. Korištenje intenzivne pulsirajuće svjetlosti (IPL), koja emituje svjetlost različitih talasnih dužina, omogućava da se parametri aparata prilagode prema karakteristikama svakog klijenta, a mogućnost za nuspojave je veoma mala. Nomasvello, također, raspolaže naprednom tehnologijom posljednje generacije (60 džula/cm2) sa intenzivnim hlađenjem (Sub Zero Intense) kako bi se smanjio osjećaj topline i kako bi se osigurala sigurnost postupka.

Nomasvello metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica daje izvrsne rezultate na različitim dijelovima tijela i na taj način se postiže depilacija koja je učinkovita i dugotrajna. Također je moguće odabrati između provođenja tretmana na preplanuloj koži ili koži koja nije bila izložena sunčevim zrakama, tako da se fotoepilacija ne prekida tokom ljeta, što sa dermatološkim laserima ili običnim IPL aparatom nije moguće.

Inovativna i atraktivna jedinstvena cijena od 45 KM po zoni i sesiji revolucionirala je tržište fotoepilacije, što je dovelo do toga da Nomasvello postane neprikosnoveni lider na tržištu sa više od 1300 centara širom svijeta. U Bosni i Hercegovini Nomasvello posluje u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Zenici, Tuzli, Doboju, Goraždu i Bijeljini.

Potražite više informacija o svjetskom lideru Nomasvello i zakažite svoj besplatan probni tretman.