Izgubila 20 kilograma
41

Oprah Winfrey pozirala u uskoj haljini, slavna voditeljica nikad nije bolje izgledala

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slavna voditeljica Oprah Winfrey zablistala je na svečanosti organiziranoj u Muzeju filmske akademije u Los Angelesu i pokazala nikad vitkiju liniju.

Oprah je nosila haljinu modne kuće Dolce & Gabban, a u ljubičastoj kreaciji sa šljokicama otkrila je da je poprilično smršavjela. Ispričala je kako je izgubila više od 20 kilograma.

Neki su čak naveli kako nikad nije izgledala bolje. Ova 69-godišnja voditeljica je nedavno govorila o borbi s viškom kila.

"Kada sam prvi put čula za lijekove za mršavljenje, pomislila sam kako su oni lakši način za postizanje rezultata. Ja želim sama uspjeti u tome. Postoji dio mene koji osjeća da to moram učiniti na teži način, da se moram nastaviti penjati po planinama, da moram nastaviti patiti jer ću se u protivnom osjećati kao da varam samu sebe", rekla je.

Kaže kako je puno puta bila na dijeti, no njeno tijelo skladišti masno tkvio.

"Moje tijelo skladišti masno tkivo, bila sam puno puta na dijeti, ali čini se da se ono uvijek želi vratiti na određenu kilažu. Primjerice, kada bih pojela pitu od jabuke u 11 sati navečer, ujutro bih bila dva kilograma teža. Jednostavno ne smijem jesti kasno", zaključila je.