Moda i ljepota
107

Održana promocija ponovnog lansiranja brenda Pupa Milano

Sponzorirani članak
Promocija ponovnog lansiranjaPupa Milano u BiH održana je u parfumeriji CM Cosmetic Market u ulici Maršala Tita u Sarajevu u srijedu 18.11.2015. uz prisustvo mnogobrojnih uzvanika i novinara.

U svijet Pupa Milano make–up čarolije, prisutne je uveo Federico Lucci, internacionalni službeni Pupa Milano make up artist.

Pupa Milano jedan je od talijanskih kozmetičkih brandova, vodećih u svijetu ljepote i simbol talijanskog stila. Proteklih nekoliko godina, dame u BiH su bile u potrazi za Pupom na našem tržištu, no sve donedavno, bilo ju je nemoguće nabaviti u BiH. Na radost svih dama, ljubiteljica talijanskog stila, dizajna i vrhunske kvalitetne kozmetike, od sada je Pupa Milano redovita, dostupna i prisutna u BiH.

G-din Lucci je predstavio nove, inovativne, trendi Pupa Milano proizvode, a dame su imale priliku isprobati Pupa Milano make up. Lansiranje je proslavljeno svečanom tortom i zdravicom uz pjenušac.

Pupa Milano je drugo ime za kreativnost, dizajn, inovacije, modu, ljepotu. Pupa Milano su boje, emocije, istraživanja, najnovije tehnologije i kvalitet. Sveobuhvatan brand koji je osvojio srca žena svih generacija zahvaljujući otvorenosti i pozitivnom stavu prema inovacijama. Crvena boja je identifikacijski kod Pupe Milano i odraz njene duše. Crvena poput strasti i energije. Crvena je simbol smjelosti i izazova u pronalasku novih načina ljepote. Ako je kozmetika luksuz, Pupa Milano je luksuz koji svaka žena sebi može priuštiti.

Pupa Milano priča na italijanskom, ali razmišlja globalno. Vrhunski brand koji prikazuje autentične italijanske vrijednosti kroz proizvode koji su dizajnirani, osmišljeni i proizvedeni u Italiji. Pupa Milano je ikona italijanskog stila i kvaliteta -"Made in Italy" i zastupljena je u 67 država širom svijeta.