|

Obuća koju bi svaki muškarac trebao imati

Obuća koju bi svaki muškarac trebao imati
0
S
Sarajevo-x.com
28.11.2007. u 14:05
0
komentara
0

dijeljenja
Obuća koju bi svaki muškarac trebao imati
Savršena odjeća gubi svu svoju vrijednost bez odgovarajućeg para cipela. Ono što odlučite obuti može uništiti vaš izgled, ali i dati mu potreban akcent za odličan stajling. Kako biste se osigurali da sav vaš trud u koordinaciji boja i dezena ne bude uzaludan, saznajte koja obuća mora biti sastavni dio vaše garderobe kako biste uvijek izgledali besprijekorno.
Sportska obuća
Neformalna odjeća, sportska, svakodnevna, iznimno je bitna za svakog muškarca, stoga je potrebno u da se u njegovom ormaru nađe barem jedan par sportske obuće. Nakon naporne radne sedmice u uredu, za opuštanje i uživanje sa porodicom i prijateljima, želite se odijevati ubodno i "casual“.

Svakodnevna cipela
Pošto sportska obuća nije prikladna za svaku priliku, potreban vam je još jedan par cipela koje ćete moći odijevati i uz jeans, ali i uz neke druge hlače. Preporučljivo je da boja tih cipela bude crna, budući da ju je jednostavno kombinirati uz sve drugo, a "svakodnevne cipele“ morate zamisliti kao kombinaciju sportske obuće i cipela za odijelo. Samo što ćete u ovim cipelama moći otići na sastanak sa voljenom, u kino, u restoran, ali i u popodnevnu šetnju.

Crne i smeđe cipele za odijelo
Za posebne prilike, poslovne večere ili svakodnevni odlazak u ured, crne ili smeđe cipele, zavisno od odijela, savršen su izbor kada je obuća u pitanju. Klasični dizajn i odgovarajući kaiš dat će završnu notu vašem poslovnom i dobrom izgledu. Kako biste ostavili ozbiljan poslovan dojam, potrebo je obratiti pažnju na svoj izgled, a naročito na obuću.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.