U društvu prijatelja
1

Obamina kćerka Sasha snimljena u ležernom izdanju, nosila kupaći kostim i široku suknju

Klix.ba
Sasha Obama (Foto: Twitter)
Sasha Obama (Foto: Twitter)
Sasha Obama nedavno je snimljena kako uživa s prijateljima u Los Angelesu.

Obaminu mlađu kćerku koju inače smatraju ikonom stila, ovaj put je bilo moguće vidjeti u nešto ležernijem izdanju dok je na parkingu stajala s prijateljima i konzumirala cigaretu.

Ona je tom prilikom nosila gornji dio kupaćeg kostima, široku suknju te japanke. Kako mediji prenose, 22-godišnjakinja je napuštala zabavu povodom Praznika rada u Los Angelesu.

No, mediji nisu mogli, a da ne se ne osvrnu na njenu nezdravu naviku pa su naveli da ovo nije prvi put da je vide u javnosti s cigaretom. Također, navode da je naviku preuzela od svog oca.

Inače, nekadašnji predsjednik SAD-a Barack počeo je pušiti u tinejdžerskim godinama, ali je obećao svojoj supruzi Michelle da će prestati prije kampanje za predsjednika.

U svojim memoarima iz 2020. godine "Obećana zemlja", pripisao je zasluge svojoj najstarijoj kćeri Maliji, koja sada ima 25 godina, što mu je pomogla da odustane. Barack je napisao da je odlučio odustati od cigareta nakon što je vidio kako se Malia Ann namrštila kad je namirisala duhanski dim u njegovom dahu.