Viđeni u Los Angelesu
47

Novo bizarno izdanje Biance Censori: Haljina joj je u potpunosti prozirna

N. C.
Kanye West i Bianca Censori
Kanye West i Bianca Censori
Novo bizarno izdanje Biance Censori koja se pojavila na večeri u Los Angelesu sa suprugom Kanyeom Westom u potpuno prozirnoj odjeći.

Bianca je nosila prozirnu haljinu materijala koji liči na najlon. Donje rublje je ostavila kod kuće, a na nogama je nosila ružičaste potpetice i čarape do koljena.

Ovo izdanje nije mnogo iznenadilo javost jer se supruga Westa često oblači izazovno i bizarno. Ranije se zbog njenih golišavih izdanja prošitila teorija koja govori o razlozima Biancinog bizarnog izgleda.

Kanye West i Bianca Censori
Kanye West i Bianca Censori

Navodno reper je odijeva Biancu u tako eksplicitna izdanja. Nagađa se da tako Kanye pokušava uspostaviti kontrolu nad Biancom, baš kao što je to htio učiniti s Kim.

Biancina modna izdanja u kojima se pojavljuje u javnosti uglavnom su golišava, što iznenađuje brojne Kanyeove obožavatelje budući da je bivšoj supruzi Kim Kardashian branio da se odijeva provokativno.

Naime, ranije se navodilo da je West je naredio Bianci da nikada ne smije govoriti te dao joj popis pravila po kojima treba živjeti, a to se odnosi čak i na to šta smije jesti ili nositi.