Moda i ljepota
0

Novi parfem Christine Aguilere

Sarajevo-x.com
Oči javnosti jučer su bile uprte u svečani ručak Christine Aguilere koja je tom prilikom u New Yorku predstavila svoj novi parfem.

Američka pop pjevačica se pojavila u izazovnoj haljini sa dubokim dekolteom i otkrivši svoje duge noge. Novi parfem zove se "Inspire" i drugi je parfem ove zvijezde.

"Inspire" je ženski miris koji se otvara voćnim notama manga, citrusa i frezije sa naglašenom tuberozom u srcu uz bijelu ružu i gardeniju. Na note bijelog cvjetnog buketa srca nadovezuju se akordi cvjetova narandže iz Valencije uz sandalovinu i mošus.

Parfem će biti dostupan u količinama od 30, 50 i 100ml EDP, uz prateću kolekciju za njegu tela: parfumizirano mlijeko za tijelo od 200ml i kupka od 200ml.

Pakovanje u kome dolazi parfem je crveno, sa zabavnim ružičastim akcentima, a bočica je u obliku suze obojena srebrnom bojom, sa zatvaračem koji je zaslužan za moderni efekat.

Christina je početkom godine rodila sina Maxa, ali nije dopustila da joj majčinstvo uspori karijeru. Trenutno radi na četvrtom muzičkom albumu i priprema se za niz javnih nastupa.

Daily Mail piše da će se Aguilera 5. septembra pojaviti na četvrtom Annual Fashion Rocks u njujorškoj Radio City Music Hall zajedno sa Beyonce, Mariahom Carey, Chrisom Brownom, Justinom Timberlakeom i Rihannom.

Dvosatni koncert bit će kombinovan sa modnom revijom dizajnera koji trenutno predstavljaju kremu u svijetu mode.

Pop zvijezda bi sljedećeg mjeseca trebala otputovati u Veliku Britaniju na THISDAY Africa Rising Festival u Londonu gdje će se 14. oktobra pojaviti u Royal Albert Hall.